Да живее kirilicata! И лека нощ!

С облекчение държа да информирам многобройните си читатели, че минавамЕ на BULGARIAN PHO. Някой 'ко не му работи ФлексТъп-а да си гледа работата...


Първата (което в никакъв случй не ще да рече единствена) простотия за деня, поправка: за послендите 2 дни:

НO преди това нека Ви дам един приятелски съвет! Не правете презнтации на Флаш, особено ако учителят ви по Аудиовизуални Комуникации си няма хал хабер от компютри, а лап-топ-ът му изглежда с пъти по-добре, когато е поразен от вирус, от колкото в неговите ръце. Освен това, ако сте имали зададена ПО ЖЕЛАНИЕ домашна от преди 2 месеца, желателно е да не я оставяте за вечерта (след 18-19 ЧъСъ) на последния ден от срока...макар и все пак да успеете да я завършите до 7 сутринта...

ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА ПО-ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ УКАЗАНИЯ МОГАТ ДА СЕ ПРОЯВЯТ СЛЕДНИТЕ СТРАНИЧНИ (И ВЪТРЕШНО-ПСИХИЧНИ) ЕFFЕКТИ:

/простотията/ Re:


1. УПЗМ (Ускорен Процес на Забавяне/Загубване на Мисълта) В началото може да си мислите, че всичко е под контрол, ама 1-2 часа след като мине освежаващия ефект на 250 грамовото шоколадче "Милка", нещата се променят. Мисълта ту идва, ту бяга, накрая и вие почвате да бягате и става еднааа...

надежда: при по-дълго протичане на описаното по-горе Хаотично Лутане в Пространството (ХЛП), вие все няктъде ще се срещнете с мисълта си.

решение: отидете в по-малка стая или мислете по-големи мисли.


2. МИНАВАНЕ В РЕЖИМ "да-не-си-изхъбя-батерийката-на-джи-ес-ем-а" Предшестван е от множество ургиезния на съвестта, които все пак биват сплескани от натежалите ви клепачи. Изразява се в търсене на алтернативни източници на енергия, най-подходящият от които се оказва, че е мързелът. Настъпва към 2-3-4 часа.

3. ТОТАЛНОТО ЗАГЛУШАВАНЕ настъпва, когато все пак завършите прословутата флашовска презентация, обикновено в 7 и 30 сутринта, се оправяте набързо и се втурвате в метрото. Там, на половината от пътя се сещате, че не се чува така любимото ви "тътъф-тътъф..."

решение: Започвате да си го тананикате. Дори и да ви обърнат внимание, вие няма да ги забележите.

4. ИЛЗИШЪК НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО В час по история, си пишете съвсем спокойно записките, със затворени очи, когато изведнъж от дясната ви страна се появява ключ на лампа. Вие естествено решавате да го натиснете. След няколкото замаха във въздуха, се ухилвате тъпо на недоумяващите ви колеги си и все пак слагате лист под химикалката, с която пишете...

5. ПОВИШЕНА НЕРЕШИТЕЛНОСТ Когаото най-накрая свършите часове, си хващате влака за "Обратно" и започвате да правите сложни математически изчисления от рода на:

5 спирки : 20 минути път + 8х60 минути сън ?= "ще сляза нма моята спирка, защото тогава ще съм буден"

В последствие упростявате уравнението до:

"Ще сляза...няма да сляза...ще сляза...няма да сляза..."

Ако все пак си нацелите спирката, то то ще е опредлено, защото до вас се е настанил някой сънародник, чийто балкански полъх откъм из-под-дрехите ще изиграе животоспасяващата за вас роля - ще ви държи буден. Не забравяйте да си тананикате "тътъф тътъф..." !

6. ЛУМИНИСЦЕНТНА РАДОСТ Ествествено, още щом видите леглото си се запътвате към него с огромна луминисцентна усмивка. Пускате щорите за да ви е тъмно. (Все пак е 14.30) Луминисцентната ви усмивка, обаче, не спира да ви свети през цялото време в резултат на което, въпреки всички усилия, успявате да поспите не повече от 1 час. "Напълно" отпочинал, регенерирал и без никакво желание за сън вие ставате и гледате тъпо.

От този момент нататък всичко започва да се повтаря. (от 1 до 6)

Край на припева.

Куплетите ще се опитам да ги изсънувам тая вечер!

Comments

Anonymous said…
Мо,добре дошъл! Вече си пълноценен студент. Страхотно се справяш :)