BREAKING NEWS!!!


Осъдиха Кондьо на 3 години затвор за трафик на жени

[ 2005-06-18 ]
Осъдиха Кондьо на 3 години затвор за трафик на жени Стр. 2
Районният съд в Сливен осъди вчера фолкпевеца Кондьо Савов на три години затвор по обвинение в трафик на хора. Съучастникът на Кондьо Васил Василев-Бастуна ще лежи в затвора пет години.
Обвиненията срещу двамата бяха повдигнати, след като 22-годишно момиче от Сливен подаде оплакване срещу тях в полицията. Младата жена твърдеше, че Кондьо и съучастникът му са го завели в София, откъдето искали да го изведат в чужбина и да го принудят да проституира. Това е вторият скандал, свързан с трафик на хора, в който е замесено името на Кондьо.
Той бе арестуван през юни миналата година, когато 17-годишно момиче от Луковит избяга от дома му и разказа в полицията как е било отвлечено и принуждавано да проституира. Непълнолетната девойка обвини Кондьо, че подготвял документите й, за да я изведе от страната. Кондьо бе пуснат от ареста месец след като бе задържан срещу парична гаранция от 20 000 лв.
Адвокатът на Кондьо Савов заяви след вчерашното съдебно заседание, че ще обжалва присъдата.

source: http://novinar.org/main.php?act=news&act1=det&sql=MTYzMzsw&mater=MTYzMzs0 & IRTA

Comments

upma said…
колко пъти да ти казвам, кондьо та кондьо, то не може и сирене и кашкавал едновременно, щот' не всичко, което лети се яде, пък ти "коньо уеееее", освен да вземеш да се вдъхновиш да измислиш още нещо по темата...